Månadens hitlist! juliiiiii..


1. Berlocksmycken, GOSH. vem älskar det inte? Långa halsband med en liten större, eller flera mindre berlocker är den typen I LOVE  just nu. Enkelt snyggt, och passar till det mesta.

2. Snygga shades! Big Like! tjejer som killar, snyggt med solglasögon! inte stora feta. Utan snygga, passar jämt. Till en rufsig, slarvig knut och avslappnade kläder. Eller snyggt fixat hår med senaste fashionlooken! snyyyyyggt! så på med bågarna!

3.
Naturliga läppar! Vackert,snyggt,sött och sexigt! skit i rött,knallrosa,lila, ja skit i färgerna helt enkelt! sätt på nått snyggt skimrande glans, med toner i beige, ljusrosa, naturligt! hudfärgat med glans, ser mer ordentligt och jordnära ut. Nu menar jag inte att ni ska måla läpparna med foundation och ha på så mycket glans ni bara kan. Utan att ni ska sköta sminket enkelt!

4. Fixa brännan, kontrollera självförtroendet och slinga håret, gott folk! Styla dig till dig, gör om dig till en fräsch ny människa till hösten! så du strålar av energi och glamour! Gör din egen make over, precis hur du vill. Va dig själv och se ut som du vill, För det är hett!

5. Detta kan bara stavas på ett sätt! TRANSPARENTA SKJORTAN BIGBIG LOOOOVEE! Vitt som svart, det är galet snyggt! inte genomskinligt och billigt.  Utan vita, svarta skjortor alltså överhuvudtaget. I love it!







I brist om att skriva något roligt..

            
    

I Florida är det olagligt för en kvinna som är singel,skild eller änka att hoppa fallskärm på eftermiddagarna.

* Ordet "gymnasium" kommer från grekiskans gymnazein som betyder att träna naken, vilket man ofta gjorde i det gamla grekland.

* Grisens orgasm varar i ungefär 30 minuter.

* Ormar har två könsorgan.

* I orginalet av börderna Grimms saga törnrosa, våldtar prinsen henne och lämnar henne sedan innan hon vaknat.

Snygg skala 1-10 ..

Adriana Lima, Alltså vem vill inte se ut som flickan? hon är galet snygg, riktigt gaaleet!    
HELT KLART VÄRLDENS MEST VACKRASTE KVINNA!
        

shoppaholic!

DIVA DIVA DIVA DIVA DIVA BITCH BITCH SNOBB SNOBB DIVA! Alla är vi nånting, min mamma är en kär shoppaholic, sådan mor sådan dotter. Vad ska man göra? Hahah.


Ur och penn, rea 97 kr


Ur och penn, rea 150 kr


Ur och penn, rea 150 kr



Lite smått och gott :)


ALLA ÄLSKAR REA!


Im gonna find my way too make it




RSS 2.0