Månadens hitlist! juliiiiii..


1. Berlocksmycken, GOSH. vem älskar det inte? Långa halsband med en liten större, eller flera mindre berlocker är den typen I LOVE  just nu. Enkelt snyggt, och passar till det mesta.

2. Snygga shades! Big Like! tjejer som killar, snyggt med solglasögon! inte stora feta. Utan snygga, passar jämt. Till en rufsig, slarvig knut och avslappnade kläder. Eller snyggt fixat hår med senaste fashionlooken! snyyyyyggt! så på med bågarna!

3.
Naturliga läppar! Vackert,snyggt,sött och sexigt! skit i rött,knallrosa,lila, ja skit i färgerna helt enkelt! sätt på nått snyggt skimrande glans, med toner i beige, ljusrosa, naturligt! hudfärgat med glans, ser mer ordentligt och jordnära ut. Nu menar jag inte att ni ska måla läpparna med foundation och ha på så mycket glans ni bara kan. Utan att ni ska sköta sminket enkelt!

4. Fixa brännan, kontrollera självförtroendet och slinga håret, gott folk! Styla dig till dig, gör om dig till en fräsch ny människa till hösten! så du strålar av energi och glamour! Gör din egen make over, precis hur du vill. Va dig själv och se ut som du vill, För det är hett!

5. Detta kan bara stavas på ett sätt! TRANSPARENTA SKJORTAN BIGBIG LOOOOVEE! Vitt som svart, det är galet snyggt! inte genomskinligt och billigt.  Utan vita, svarta skjortor alltså överhuvudtaget. I love it!







Kommentarer

Skriv vad du har på hjärtat?:

Ditt fina namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0